DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Öne Çıkanlar, Siyaset 31 Mart 2014 1826 Görüntüleme

Siyasiler oylarını Sivas’ta kullandı

Sivas Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkanı adayı Doğan Ürgüp ise oyunu kullanmak için Sivas Lisesi’ne gitti. Belediye Başkanı Ürgüp burada sıraya girerek 2092 numaralı sandıkta oy kullandı. Başkan Ürgüp sandık görevlilerine kolaylıklar diledikten sonra ayrıldı.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mesude Nursuna Memecan, Hilmi Bilgin, Ali Turan, İl Başkanı Ziya Şahin ve Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın sabah saatlerinde sandık başına giderek; belediye başkanlığı ve meclisi, il genel meclisi ve muhtarlık için oy kullandı.
-AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın-
Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın’da sabah saat 09:30’da oyunu Selçuk İlköğretim Okulu 1069 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanımın ardından basın mensuplarına açıklamaya da bulunan Aydın, “Huzur içerisinde vatandaşlarımız en demokratik haklarını kullanıyorlar. İnşallah seçimin neticesi hepimize hayırlı olur” ifadesini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşad Ergün ise oyunu Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde kullandı. Ergün Sonuçların Sivas ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Gülümser Heper oyunu Gazi Osman Paşa İÖO da kullandı. Oy kullandıktan sonra seçmenlerle tek tek selamlaşan Heper’de seçimlerin güzel sonuçlarla sonuçlanmasını diledi.
Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sebahattin Tokgöz oyunu Kız İmam Hatip Lisesinde kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Sivas’ta oy veren bakan ve milletvekilleri ise şöyle;
-Milli Savunma Bakanı ismet Yılmaz-
Fevzi Paşa İlköğretim Okulu 1320 nolu sandıkta saat 10:00’da oyunu kullanan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz oy kullanımının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
‘Allah, bir daha bu millete istiklal savaşı göstermesin’ diyen Bakan Yılmaz, “Mehmet Akif’in bir sözü var; ‘Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın’ diye. Sıkıntılı bir dönemde inşallah ülkemiz, Sivas’ımız için hayırlı olur” dedi.
-AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan-
AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’da Lütfi Fikret Tuncel İlköğretim Okulu 2121 nolu sandıkta oyunu kullandı. Sivas halkının hayat standartlarının seçimlerin ardından bir kat daha artmasını istediğini söyleyen Memecan, “Ben çok ülkede seçim gözlemcisi olarak çalıştım. Burada da sandıkları dolaşıyorum. Bu kadar katılımlı, heyecanı olan az ülke gördüm. Türkiye’deki seçimler her zaman övgüyle bahsedilir. Dünya standartlarında yeri olan seçimler yapıyoruz” diye konuştu.
-AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin-
Eşi İlkay Bilgin ile birlikte Özel İdare İlköğretim Okulu 1340 nolu sandıkta oy kullanan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin yaptığı açıklamada seçimlerin Sivas’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Tüm adaylar çalışmalarını yaptı. Geçmişte neler yaptıklarını, gelecekte neler yapacaklarını anlattılar. Milletimiz özgür, bağımsız kararıyla kararını verecek” diye konuştu.
-AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan-
AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise, 60. Yıl İlköğretim Okulu 1185 nolu sandıkta oyunu kullandı. Uzun bir süredir seçim çalışmasının yapıldığını söyleyen Turan, “Bu seçim çalışmalarında bütün siyasi partilerin mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Kavgasız, gürültüsüz, kardeşlik içerisinde seçim atmosferi yaşadık. Sonuçlar alındıktan sonra da herkes görevini yapacak” dedi.
Ali Turan, basın mensuplarına da teşekkür ederek seçim süresince Sivas medyasının tarafsız bir yayıncılık örneği gösterdiğini belirterek basın mensuplarına teşekkür etti

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com