DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet 25 Şubat 2013 2454 Görüntüleme

Bakan Yılmaz Sivas’ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Bu vatan, kültür coğrafyasında yaşayanların ortak vatanıdır. Bunların sorumluluğu da bizdedir. Daha çok çalışacağız, birliğimiz öne çıkaracağız. Ayrılıklarımızı geriye iteceğiz. Ayrılık isterseniz evlatlarınız arasında bile farklılık görürsünüz. Bunu öne çıkarırsan yanlış yaparsın. Öylede Türkiye’de yaşayanların ayrısını gayrısını görmemiz lazım.” dedi.

Bazı programlara katılmak üzere Sivas’ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katıldı. Burada konuşan Bakan Yılmaz, “Bu coğrafyada yaşayan kendini Türküm diyen herkes biliyorsunuz, ‘Ne mutlu Türk olana’ desin demiyoruz, ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ diyoruz. Burası baba vatan, burası senin vatanın, burası Türklerin vatanı, ben Türküm diyenin vatanı. Böyle bir vatana sahibiz, ayrımız gayrımız yok, Bu vatanda tuğla üstüne tuğla koyana Allah razı olsun diyoruz. Öz kardeşimiz diyoruz.” şeklinde konuştu.

“Çanakkale’de bizimle savaşanlar yanında Rum doktorlar da vardı, unutmayalım. Türküm diyenin dışında Türkiye’ye taş üstüne taş koyanda bizim yanımızda şehit olanda bizim kardeşimizdir.” diyen Bakan Yılmaz, “Bu vatan kültür coğrafyasında yaşayanların ortak vatanıdır. Bunların sorumluluğu da bizdedir. Daha çok çalışacağız, birliğimiz öne çıkaracağız. Ayrılıklarımızı geriye iteceğiz. Ayrılık isterseniz evlatlarınız arasında bile farklılık görürsünüz. Bunu öne çıkarırsan yanlış yaparsın. Türkiye’de yaşayanların ayrısını gayrisini görmemiz lazım. Bu vatanı inşallah el birliği içerisinde 21. yüzyıla taşımamız lazım.” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİNİN SIRRI İSTİŞARE”

Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda partilere hitap eden Bakan Yılmaz, Türkiye’de ve dünyada AK Parti’nin elde ettiği başarıların sırrını çözmek için çok sayıda araştırma yapıldığına dikkat çekti. Bakan Yılmaz, “Siyasi partiler AK Parti’yi taklit etmek, benzemek ve örnek almak için gayret gösteriyorlar. Başarımızın sırrı istişaredir. Biz biliyoruz ki soran dağdan aşmış, sormayan düz yolda şaşmış.” dedi.

“ENFLASYON SON 40 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE”

Ülkede çok şey yapıldığını ancak hepsini halka anlatamadıklarını kaydeden Yılmaz, “Son bir yılda 1 milyondan fazla kişiye istihdam kapısı açılmış ve son 7 yılda 5.2 milyon kişiye istihdam sağlamışız. Enflasyon son 40 yılın en düşük düzeyine inmiş. Yıllardır her seçimde gündemin birinci maddesi enflasyondur. Enflasyon haberimiz olmadan cebimizden paramızın alınması demektir. Eskiden hatırlarsınız hiç kimse Türk lirasını cebinde tutmazdı. Memurlar bilir, aylıklarını alınca direk dövize yatırıp, kayıplarını telafi etmeye çalışırlardı. Şimdi cebinde döviz taşıyan var mı?” diye sordu.

SİVAS’A SODES MÜJDESİ

seçim döneminde ne söz verdilerse yaptıklarını söyleyen Bakan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Hastane, stat dedik yapılıyor, bir söz daha verdik. Sosyal Destek Projesi (SODES) diye. Bu proje sadece güney doğu ve daha sonra doğuya yaygınlaşmış bir projeydi. Bu gerçekten önemli. Sivas SODES kapsamına alındı. İnşallah Sivas ile üniversiteyi, Sivas ile sivil toplumu, halkla sivil toplumu birleştirecek bir proje olacaktır. Bu proje kapsamında çok az sayıda bir il var. Bu ilin valileri Ankara’ya çağrılacaktır. Kendilerine bildirilecektir. Sivil toplumla el ele beşeri sermayenin geliştirilmesi amaçlanacaktır.”

Toplantıya eski Tarım eski Bakanı Musa Demirci, AK Parti Sivas Koordinatör Milletvekili Orhan Karasay ile AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru Merkez ve ilçelerden çok sayıda partili katıldı.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, Demokrat Parti Kangal İlçe Teşkilatı’nın AK Parti’ye katılması nedeniyle rozetlerini taktı. Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sivasspor 2-0 Trabzonspor

Sivasspor 2-0 Trabzonspor

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com