DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Öne Çıkanlar, Sivas, Sivas Haberler 2 Ocak 2013 1694 Görüntüleme

Sivas Belediye Meclis Üyesi Yüksel Toprağa Verildi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde önceki gün hayatını kaybeden Belediye Meclis Üyesi Atila Yüksel için bugün Sivas Belediyesi önünde tören düzenlendi.

 

BİZ SENDEN RAZIYDIK ALLAH DA SENDEN RAZI OLSUN Sivas Belediyesi önünde düzenlenen törende yapılan konuşmalarda AK Parti adına konuşan Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Ceyhan, duygularını şöyle ifade etti: “Çokta zor birkaç cümleyle duygularımı belirtmek istiyorum. Geçen dört yıl süresince ikinci defa meclis üyelerimizi daha kaybetmiş bulunuyoruz. Birincisi İbrahim Demirkaynak Bey’i yaklaşık iki yıl önce kaybettik. Bugün de sevgili kardeşimiz değerli dostumuz Atila Yüksel kardeşimizi kaybettik. 2009 yılının beşinci ayı veya 6. ayı gibiydi Aksu’da dolaşırken Atila Bey ile karşılaştık. Kendisi beni oradaki bir çay bahçesine davet etti. Uzun süre konuştuk ve sohbet ettik. Yakınlığımız ve dostluğumuz o zaman başlamıştı ve daha da pekişmişti. Meclis çalışmaları yapılırken hiç aksatmadan önümüzden geçerken hiç selam vermeden geçmez, hatırımızı sormadan geçmezdi.

Kendisi o bana başkanım diye hitap eder ben ona sevgili kardeşim diye dostum diye hitap eder kucaklaşır öpüşürdük. Sevgili dostum kardeşim, biz senden ağrımadık, incinmedik. Biz senden razıyız, Allah’ta senden arazı olsun, mekânın cennet komşun efendimiz olsun. Emin olduğum şu ki seni tanıyanlar ve bilenler arkandan hep hayırla yâd edeceklerdir. Gerçek olan şu ki gelenler gidecektir, hepimiz için bu bir gerçektir. Şairin dediği gibi gel ipte eskiyenler, yeni gelenler hepsi gider bugün yarın birer birer kimselere kalmamış bu eski dünya kimi gelir gider kimi geldi gider. Sevgili kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine, büyük birlik partisi ve mensupları ve camiasına baş sağlığı diliyorum Allah sabır versin, hepimizin başı sağ olsun, nur içinde yatsın. Sevgili dostum güle güle…”

BİR BAŞKA BAHARDA İNŞALLAH BULUŞURUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok ise oldukça duygulandığı konuşmasında duygularını ifade ederken şu sözlere yer verdi: “Değerli Hazirun, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün burada bir kardeşimizi daha mülkün sahibi yaratanımızın makamına uğurluyoruz. O misafirliğini tamamladı ev sahibinin huzuruna çıkıyor. Rabbim komşularını Resulullah’ın komşusu ve sevdikleri kullarından eylesin. Biz başka bir vuslatta, başka bir baharda inşallah buluşuruz. Sevgili başkanım, çok değerli bir dostumuzu kaybettik. Sevgili dostum saf bir Anadolu çocuğunun tüm duygularını yaşayan bir arkadaşımızdı. Sevgili mesai arkadaşlarım bir ciğer paremizi kaybettik çok sevgili ailesi huzurlu olun, dua edin, o sadece sizin değil tabii bizim de kardeşimizdi, bizim de canımız ciğerimizdi. Zannetmeyin ki o yalnızdı.

Sevgili mesai arkadaşlarım inanıyorum ki misafir olduğunuz bu dünya da Atila kardeşimin yokluğunu her zaman hissedeceksiniz. Lapa lapa yağan karın içinden fışkıran bir kırmızı gül gibiydi o. Sevgili Atilacığım seni inan çok özleyeceğim. Beni dalsız budaksız bıraktın, ama ben inanıyorum ki bizi misafir olduğumuz bu dünyadan sen bizi ev sahibi olarak cennet kapılarında karşılayacaksın. Ruhun şad olsun, mekânın cennet olsun.  Sana söyleyecek bir kelime de bulamıyoruz ama inan bir büyük boşluk bıraktın bize. Hayırseverdin, dostluğuna arkadaşlığına güvenilirdi. Şahsımın buradaki hüznü böyle bir cenazeye tanıklık etmemdir. O misafirliğini tamamladı o gerçek dünyada gerçek yerini aldı. Bizleri de sevdiğin kullarından eyle Atila kardeşimizin yanında eyle hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin ailesine sabır geride kalanlarına uzun ömürler dilerim.”

HERŞEYİYLE ÖRNEK BİR ŞAHSİYETTİ

BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Böyle bir günde konuşmak, böyle bir günde hangi kelimeleri kullanırız açıkçası çok zor geliyor ağzımızdan ve dilimizden.  Ama bir gerçeği de biliyoruz ki tanıdığımız günden bugüne kadar ve büyük birlik partisini kurduğumuz günden bugüne kadar bu hareketin her noktasında her yerinde asla ve kata makam beklemeden vicdani sorumluluğunu yerine getirerek, her dönem bir gayret bir çaba içerisinde olan ve arzu ettiğimiz zaman istediğimiz zaman asla ve kata bir mazeret ortaya koymadan her türlü faaliyet ve programın içerisinde olan, saflığıyla dürüstlüğüyle her zaman partili ve partisiz tüm Sivaslıların gönlünü kazanan çok değerli bir kardeşimizi bugün elim bir trafik kazasının ardından kaybetmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.

Değerli dostlarına sabır diliyorum, değerli ailelerine sabırlar diliyorum, büyük birlik partisi camiasına sabırlar diliyorum ve 2009 yılından bu tarafa kadar görev yapmış olduğu belediye meclisimizde de yapmış olduğu gayret ve çabalarından dolayı, çalışmalarından dolayı gerek arkadaşlarından gerek meclis üyesi arkadaşlarından gerekse belediyemizde çalışan personelimizden gerekse partili arkadaşlarımızdan hep takdirle karşılanmış bu değerli arkadaşımızı bugün burada son yolculuğuna uğurluyoruz. Allah kendisine gani gani rahmet eylesin. Değerli dostlar herkes hakkını helal etsin. Ve değerli Atila kardeşim sende hakkın helal et bize. Vardığın yerde Allah seni utandırmasın, bizleri de yârin huzuru mahşerde yine sana komşu eylesin. Ben bu vesile ile başta sayın belediye başkanım nezdinde olmak üzere belediye personeline çalışanlarımıza, meclis üyesi arkadaşlarımıza ve büyük birilik partisi camiasına başsağlığı diliyorum, sabırlar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ACIMIZ BÜYÜK AMA METANETLİ OLMALIYIZ

Belediye önündeki törende son konuşmayı Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp yaptı. Başkan Ürgüp ise duygularını şöyle ifade etti: “Bu gün burada ne acıdır ki Sivas Belediyesi’nin, son dönem belediye meclisi olarak kaybettiğimiz ikinci dostumuzu uğurlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. İnsanlar acı ve tatlı günlerinde bir araya geliyorlar. Tatlı günlerde bir araya gelmekte çok önemli ama bir insan için ikinci kıyamet küçük kıyamet gibi olan ölüm. Dünyayı terk edip Allah’ın huzuruna çıkmak çok önemli.  Yani bu günlerde bir araya gelmemiz çok önemli. Sevgili Atila kardeşimin çok kıymetli ailesi, hepiniz açısından şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki övünebileceğiniz bir yakınınız vardı. Meclis gruplarımızdan iki arkadaşımız söz aldılar çok güzel şeyler söylediler.

Meclisimizin hepsi iyidir ama Atila sempatik, güler yüzlü, herkese yakınlığı olan bir siyasi mücadele vermesi gerekince bunu üslubuyla adabıyla yapan çok güzel bir kardeşimizdi. Allah ona gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Allah’ın katında inşallah en âli mertebede olsun. Allah onu Peygamber Efendimize ve şehitlere komşusu kılsın. Elim bir trafik kazasında kaybettik onu. Allah bir şeyi takdir edince bunun önüne geçmek mümkün olmuyor. Bu manada kardeşimize bütün kalbimizle dua ederek Allah taksiratlarını affetsin diyerek, insanız tabi ki hepimizin hatası günahı olacak,  kul hakkımız varsa kul haklarımızı helal ederek arkadaşımızı Hakk’a uğralayalım. Son görevimizi vakur düzgün bir şekilde ifa edelim. Tekrar hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ailesine, özellikle yakınlarına, dostlarına, belediye meclisimize ve Sivas’ımıza başsağlığı diliyorum. Allah makamını cennet eylesin. Allah rahmet eylesin.

Konuşmaların ardından törende İl Müftüsü Yusuf Şahin dua etti.

Daha sonra tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Belediye Meclis Üyesi Atila Yüksel için Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

46 yaşında vefat eden Atila Yüksel’in ağabeyi Metin Yüksel cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.

Ulu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, BBP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Nihat Erdoğan, İrfan Güney, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Müftüsü Yusuf Şahin,  Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç ve İl Yönetimi, Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Beşir Köksal, Yusuf Yazıcıoğlu, BBP Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Siyasi Partilerin Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Yöneticileri, Belediye personeli, Muhtarlar, Yüksel Ailesi ile dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüksel’in cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke’de bulunan aile kabristanında dualarla defnedildi.

ATİLA YÜKSEL KİMDİR?

Atila Yüksel, 14/12/1967 Sivas Merkez doğumlu. Abdulvahabigazi İlköğretim Okulunda ortaöğretimini  tamamladıkdan sonra Cumhuriyet orta okulunu bitirdi. Lise eğitimini Sivas Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. 1989 yılında Serbest Muhasebeci olarak işe başlayan  Yüksel, halen Sersest Muhasebeci olarak çalışmaktaydı. 29.04.2009 Mahalli İdareler Genel Seçiminde Sivas Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen, Belediye Meclisinde Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk ve Mevzuat Komisyonu ile Denetim Komisyonu üyeliği ve Sivas Merkez Çevre Belediyeler Katı Atık Yönetim Birliği Meclis üyeliği de yapan Yüksel, evli ve 2 çocuk babası idi

belediye-meslis-uyesi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com