DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet 31 Ocak 2013 1628 Görüntüleme

Sivasspor’da tarihi başarı

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu’ndan lider Fenerbahçe’nin ardından yarı finale yükselen ikinci takım olan Sivasspor, tarihinde 2. kez bu başarıyı elde etti.

Yiğidolar, bu sezon kupada 2. kademede deplasmanda Trabzon Kanuni Futbol Kulübü’nü 3-0, 3. turda dış sahada İstanbul Güngörenspor’u 2-0, 4. kademede evinde Manisaspor’u 3-0, 5. turda deplasmanda Gaziantepspor’u 1-0 yenerek gruplara kaldı.

Fenerbahçe, Bursaspor, 1461 Trabzon takımlarıyla (A) Grubu’nda mücadele eden Sivasspor, ilk 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 yenilen Sivasspor, ardından evinde Bursaspor’u 2-1 mağlup etti. Dış sahada 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, Trabzon temsilcisini Sivas’ta 2-1 yendi.

5. haftada Fenerbahçe’yi konuk eden Sivasspor, yarı finale yükselmeyi geçen hafta garantileyen güçlü rakibiyle golsüz berabere kalarak, son hafta öncesinde yarı final biletini aldı.

Topladığı 8 puanla lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Sivasspor, gruptaki son maçında 4 puanlı Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

-Kupada 2. kez yarı finalde-

Sivasspor, 2008-2009 sezonunda da kupada yarı final oynamıştı. O sezon çeyrek finalde Galatasaray’ı saf dışı bırakan Sivasspor, yarı finalde karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-1 ve 0-0’lık skorlarla elenmişti. Kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon da Galatasaray’ı eleyerek yükseldiği çeyrek finalde, Bursaspor’a yenilerek kupaya veda etmişti.

-Fenerbahçe ile kupada 5. kez karşılaştı-

Fenerbahçe ile kupada 5. kez karşılaşan Sivasspor, rakibine karşı kupadaki 2. beraberliğini aldı. İki ekip arasında daha önce kupada oynanan 4 maçın 3’ünü Fenerbahçe kazanmış, biri ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

2006-2007 sezonunda (C) grubunda oynanan maçta rakibine 4-0 yenilen Sivasspor, 2008-2009 sezonunda ise yarı finalde karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-1 ve 0-0’lık skorlarla elenmişti. Bu sezon İstanbul’da oynanan ilk maç ise Fenerbahçe’nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sivasspor CAS’a başvuracak

Sivasspor CAS’a başvuracak

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com