DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Sivas Haberler, Spor 28 Kasım 2013 3177 Görüntüleme

Taraftar gruplarından MHK’ye uyarı

Sivasspor taraftarları dün bir araya gelerek ortak basın toplantısı yapıp,MHK’yi sert biçimde eleştirdi.1967 Genç Sivassporlular Derneği ile Yiğido Gençlik gruplarının ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında şu görüşlere yer verildi.

“Geçtiğimiz haftasonu oynanan ve bütün Türkiyenin hayretle izlediği Galatasaray – Sivasspor maçında bir Anadolu takımının sahada nasıl mağdur edildiğini hep birlikte gördük.
Maçın Hakemi Halis Özkahya’nın Galatasaraylı futbolcuya yapılan sert hareket nedeniyle gösterdiği kırmızı kart sonrası maçı izleyen futbolseverler “Bu hakem Sivas’ıda 10 kişi bırakır” hissine kapıldı ve nitekim fırsat kollayan Özkahya, Futbolcumuz Ümit Kurt’uda oyundan atarak amacına ulaştı.
Kendini yere atmalarıyla ünlü olan Burak Yılmaz bu maçtada futbol sahtekarlığını alenen ortaya sermiştir.
Bu maçta yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki İstanbul takımlarıyla oynanan karşılaşmalarda Anadolu takımlarının sadece rakiplerini yenmesi yetmiyor , aynı zamanda hakemide yenmesi gerekiyormuş.

MHK ye sesleniyoruz;
Geçen sezon hakem hatalarıyla en az 20 puanı gaspedilen Sivasspor’a yapılanlar artık yeter. Bu bir futbol katliamıdır. Bunu hiç kimse görmezden gelmemizi beklemesin. Eğer Türkiye’deki 4 milyona yakın Sivaslı yapılan bu haksızlıklar karşısında protesto etmiyor ve sert tepkiler göstermiyorsa bilinmelidir ki, bu suskunluğun arkasında hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sert tepkiler olacaktır.
Sabrımız taşmak üzere, Biz Yiğidolar olarak her zaman adımıza ve mazimize yakışan tavırlar sergilemeye çalıştık ancak bunun kesinlikle suistimal edildiğini gördük. Bundan sonra bu tür aleni yapılan hakem katliamlarında Yiğidoların gerek Sivas’ta gerekse diğer şehirlerde tepkileri daha sert olacaktır.
Mhk’nın bundan sonra Halis Özkahya ve onun zihniyetindeki hakemleri Sivasspor maçlarına vermemesini rica ediyoruz. Ancak, birkaç saat öncesinde Trabzon bölgesi hakemi Abdullah Yılmazın Sivasspor- Antalyaspor karşılaşmasına atandığını öğrendik. Şunun altını çizmeliyizki, Cuma günü yine aynı olaylar nüksedecek olursa Sivasspor taraftarları buna sessiz kalmayacak Ve ülkenin hemen hemen her şehrinde tepkilerini ortaya koyacaklardır.

Ayrıca değinmeliyiz ki, Galatasaray tribünlerinin Sivasspor aleyhine karşı “ Şikeci” şeklindeki tezahüratlarını kınıyoruz. Bu hareketleriyle Galatasaray taraftarı, Ne denli bilinçsiz bir topluluk olduğunu açıkca göstermiştir. Ve uyarıyoruz. Sivas’ta bundan sonrası için Galatasaray camiası ve Diğer İstanbul kulüplerinin ürünlerinin satışının yapılmasını, Kullanılmasını istemiyoruz.
Son olarak Bütün Sivaslıları haksızlığa karşı tepki amacıyla Cuma günü oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasına bekliyoruz. Ve protestolarımızı orada da sürdüreceğimizi bildirmek istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com