DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Siyaset 26 Mayıs 2014 1714 Görüntüleme

TSO heyetinden DESTİCİ’ye ziyaret

TSO heyeti, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi parti genel merkezinde ziyaret etti.
Başkan Osman Yıldırım yaptığı konuşmada BBP’nin her zaman Sivas’ın yanında olduğuna dikkat çekti. Yıldırım “Bütün partilere aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıktayız. BBP her zaman odamızın çalışmalarına büyük destek verdi ve yanımızda oldu. TOBB ETÜ konusunu gündeme getiren parti lideri sizlersiniz. Partiniz ile güzel çalışmalar yapıyoruz. Sivas’ın hangi konusu varsa desteklediniz. Lider olarak sizlere ve arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum” dedi.
BBP Genel Başkanı Destici ise “Tüm gücümüzle Sivas’ımızın ve sizlerin yanınızda olduğumuzu bir kere daha ifade etmek istiyorum” dedi.
Ziyarette gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Destici Soma’da yaşanan faciayı değerlendirdi.
TÜRK İŞÇİLERİMİZ MADEN OCAKLARINDA ÇALIŞTIRILMAMALI
Gerekiyorsa maden ocaklarının tamamının yabancılara verilmesi gerektiğini kaydeden Destici, “Batı ve ILO standartlarında maden ocakları açılmalı. Açılan bu ocaklarda kesinlikle Türk işçilerimiz çalıştırılmamalı. Çok farklı bir şey söylüyorum. Türkler maden ocaklarında çalıştırılmamalı. Bizim vatandaşımız maden ocağında çalışmayı hak etmiyor. 50 bin kişiden bahsediliyor. Biz 50 bin kişiyi bakamıyor muyuz?” dedi.
MADEN OCAKLARI YABANCILARA VERİLMELİ
Destici, “Maden ocaklarını yabancılara vermeli ve kota koymalıyız. Demeliyiz ki; ‘en fazlası yüzde 20’si Türk olacak. Yüzde 80’i başka ülkelerden olsun.’ Avrupa nasıl ağır işlerde kendi vatandaşını çalıştırmıyorsa ben de vatandaşımı ağır işlerde çalıştırmamalıyım. Benim vatandaşım neden ağır işlerde çalışın ki? Madem Türkiye zenginledi, Dünyanın 17. Büyük ekonomisi oldu, o zaman Türkiye ağır işlerde kendi vatandaşını çok tehlikeli ve ağır işlerde çalıştırmamasını gerektiğini düşünüyorum. Bu benim teklifim.” Diye konuştu.
TÜRKİYE’YE ACI YAŞATAN FİRMANIN TÜM RUHSATLARI İPTAL EDİLMELİ
Destici, “Şu anda ne yapılması gerekiyor? Bu hadiselerin yaşanmaması adına derhal bu firmanın sözleşmesi, ruhsatları iptal edilmeli. 301 kişinin öldüğü maden ocağının işletmeci firması Türkiye’de ocak işletememeli. Türkiye’de ne kadar kömür, maden ocağı varsa Uluslararası Çalışma Örgütü standartlarındaki şartlara sahip değilse tamamı kapatılmalı, o şartlara haiz hale gelene kadar ruhsatları dondurulmalıdır.” Şeklinde konuştu.
NEREDE BU 550 MİLLETVEKİLİ?
TBMM Genel Kurulunda, Soma’da meydana gelen maden kazalarının araştırılmasına dair görüşmelere sadece 78 milletvekilinin katıldığını söyleyen Destici, “Duyarlılık bu kadar. Bu ne kadar acı bir tablo. Partilerini ilgilendiren bir konu olsaydı burada 300’ün üzerinde vekil hazır olurdu. Üzücü durum.” Diyerek tepki gösterdi.
Osman Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye Sivas balı hediye ederken, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’de Yıldırım’a merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun büyük bir tablosunu hediye etti.
Ziyarete Meclis Başkanı Necati Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları katıldı.
TSO heyeti BBP eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu da kabrini ziyaret etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com