DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Sivas Haberler 3 Ekim 2013 3184 Görüntüleme

TÜDEMSAŞ 102 kişiyi iş sahibi yaptı

Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi AŞ’de 102 yeni personel işbaşı yaptı.
TÜDEMSAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, TÜDEMSAŞ Genel Müdürlüğünde KPSS puanıyla işe alınan 105 işçiden işlemleri tamamlanan 102’si, göreve başladı.
Yeni personel için işbaşı töreni ve eğitim programı düzenlendi. İş güvenliği uzmanı Zeynel Arıkoğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yeni personele önemli bilgiler verdi.
TÜDEMSAŞ Genel Müdür Vekili Celaleddin Bayrakçıl, törende yaptığı konuşmada, “Şirketimiz bünyesine işçi olarak 16 yıl aradan sonra sizler katılıyorsunuz. Şirketimize sizlerin kazandırılmasında katkı sunan, destek veren Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Milli Savunma Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’a, büyük bir gayret sarf eden Genel Müdürümüz Sayın Yıldıray Koçarslan’a, Demiryol-iş Sendikasının değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
Bayrakçıl, “Yük vagonu üretimi ve onarımı yapan TÜDEMSAŞ’ın üretim kapasitesini artırmak, en büyük hedefimizdir. Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü olan 2023’teki demiryolu hedeflerine ulaşmak için sizlerin iş gücüne ihtiyacımız olduğunu unutmayın. Şirketimizdeki usta-çırak ilişkisini unutmadan, tecrübeli büyüklerinizin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmanızı istiyorum.”dedi.
TÜDEMSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bilal Tırnakçı ise tecrübe ve deneyimin iş yerinde önemli olduğunu belirtti.
Toplumda, genel anlamda, özel sektörde çok, devlette az çalışıldığı yönünde bir yanlış anlaşılma olduğunu kaydeden Tırnakçı, “Arkadaşlar sizden isteğim ve talebim şu: Ustalarınızdan öğreneceğiniz iş ahlakına dair şeyleri, bir hayat düsturu haline getirmenizi istiyorum. Sizlerden genel anlamda iki talebim var. İş ahlakına saygı duymanızı, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki kurallara uymanızı istiyorum. Allah sizlere hayırlı ve huzurlu bir iş hayatı, aynı zamanda hayırlı bir emeklilik nasip etsin” ifadesini kullandı.
TÜDEMSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzzet Göze de yeni personelden, iş yeri kurallarına uymalarını, şirket için canla başla çalışmalarını isteyerek, işlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Demiryol-İş Sendikası İşçi Baştemsilcisi Nuri Yıldırım ise yeni işçilerden TÜDEMSAŞ’ı bulunduğu noktadan bir adım daha ileriye götürmek için çalışmalarını ve çaba sarf etmelerini istedi.
Törene, daire başkanları ve fabrika müdürleri de katıldı.
Yeni işçiler, 1-30 Ekim arasında işçi sağlığı ve güvenliği, çevre eğitimi ve enerji verimliliği, ilk yardım eğitimi ve kaynak temel eğitimi konularında bilgilendirilecek.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com