DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa İlçe Haber, Manşet, Siyaset 3 Mart 2014 1962 Görüntüleme

Bakan Yılmaz Şarkışla’daydı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Türkiye’yi kimin yönetmek istediğine, dışarıdaki dış güçler ve içerideki iş birlikçileri, beraber karar vermek istiyorlar. İşte 30 Mart’taki seçimlerle bir kez daha manda yönetimine ama çağdaş mandacılara ‘hayır’ diyeceğiz” dedi.
Sivas’ın Şarkışla ilçesinde çok sayıda esnafı ziyaret eden Yılmaz, esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Şarkışla İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısına katıldı.
Programda konuşan Yılmaz, “Milli İradeye Saygı Mitingleri”ni Sivas’ta başlattıklarını hatırlattı. 4 Eylül 1919’da ülkenin bağımsızlık mücadelesi verdiği dönemde, manda fikrini savunanlar olduğunu anımsatan Yılmaz, Sivas Kongresi’nde manda ve himaye fikrinin reddedilerek ulusal bağımsızlık düşüncesinin benimsendiğine işaret ederek, “Aradan yaklaşık 95 yıl geçti. Bugün de Türkiye’yi kimin yönetmek istediğine, dışarıdaki dış güçler ve içerideki iş birlikçileri, beraber karar vermek istiyorlar. İşte 30 Mart’taki seçimlerle bir kez daha manda yönetimine ama çağdaş mandacılara ‘hayır’ diyeceğiz” diye konuştu.
– “AK Parti, milletinin gür sesidir”
30 Mart’taki yerel seçimlerin cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler açısından da belirleyici olacağını ifade eden Yılmaz, bu süreçte milletin kendi kaderini tayin edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
“Muhalefet çaresiz. Muhalefet her seçime girmiş, 2002 yılından bu yana kadar da her seçimi kaybetmiş çünkü planların üzerinde bir plan, kaderin üstüne bir kader vardır. Anketlerde de sonuç alamayanlar adeta denize düşen yılana sarılır gibi yılandan, sahte kasetlerden medet umuyorlar. Sanıyorlar ki bu kasetler kendilerini ümitsizlik çukurundan, anketlerdeki en dipten yukarı çıkartacak ama yanılıyorlar çünkü AK Parti’yi milletin gözünden indiremezler. Millet hak etmeyeni, millete hizmetkar olmayanı, millete üstten bakanı koymaz.”
Bakan Yılmaz, şöyle devam etti:
“Onlar sanıyorlar ki AK Parti olmasa mesele kalmayacak. Halbuki AK Parti olmasa millet yine onlara oy vermeyecek çünkü onların dilinin milletin gönül frekansının dilini tutması imkansız. Millet, kavga edeni, iki kelimesinden biri küfür olanı tutmaz, oy vermez. Onlar sanıyorlar ki AK Parti sussa mesele kalmayacak. AK Parti, milletinin gür sesidir. AK Parti sussa millet konuşur, AK Parti sussa millet susmaz. Onlar sanıyorlar ki AK Parti’den kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki AK Parti’den kurtulsalar, milletin ahından kurtulamazlar. Milletin ahından kurtulsalar, tarihin hükmünden kurtulamazlar. Onlar daha önce yaptıkları gibi kendilerince bir resmi tarih oluştursalar, o resmi tarihin hükmünden de kurtulsalar, Rabbim’in divanında hesap gününden kurtulamazlar.”
Yılmaz, sessiz milyonların sesi, mazlumların sırdaşı, gariplerin yoldaşı, gücünü milletten alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi vatandaşların yalnız bırakmayacağını belirtti.
AK Parti iktidarları döneminde yapılan çalışmalara da değinen Yılmaz, milletin bu hizmetleri de unutmayacağını belirterek, “Benim aziz kardeşlerim, 10 yılda 80 yıldan daha fazla yaptığımız hizmetleri birer birer anlatacaktır” dedi.
– “Bu aziz millet, yanılmadan 30 Mart günü AK Parti’ye oy verecektir”
Türkiye’de geçmiş yıllarda yapılan seçimlerden de bahseden Yılmaz, “Menderes ve CHP vardı. Halk, Menderes’i seçti. Demirel ve CHP vardı, Demirel’i seçti. Özal varken de halkçı parti SHP vardı, Özal’ı seçti ve AK Parti, CHP vardı. Halk, AK Parti’yi seçti. AK Parti olduğu sürece bu aziz millet, yanılmadan 30 Mart günü AK Parti’ye oy verecektir” diye konuştu.
Yılmaz, şunları söyledi: “Bu millet, demokrasi çıtasını yükselten, başörtüsü yasağını üniversitelerden, kamu kurumlarından, TBMM’den kaldıran, meslek liselerine uygulanan haksız kat sayıyı kaldıran, herkesin dilinde ve dininde özgürce yaşamasını sağlayan bu AK Parti’yi bu kutlu yolda yalnız bırakmaz. Bu ülkedeki 30 yıllık kardeş savaşını barış sürecine çeviren, tarihe sığmayan şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı, insanını ve değerlerini dünyada itibar görür haline getiren AK Parti’yi bu millet yalnız bırakmaz. Ne yapsalar boş. Onlar, ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar inşallah Rabbim’in inayetiyle 30 Mart günü yerle yeksan olacaktır. Bu millet, bu cunta aşıklarına, milleti beğenmeyenlere, ‘göbeğini kaşıyan adam’ diyenlere ‘yeter, söz milletindir’ diyerek karar verdi ancak milletten aldığı sözü 60 darbesiyle (27 Mayıs 1960 darbesi) astılar. Şimdi biz de Menderes’ten sonra diyoruz ki yeter, söz de karar da milletindir. İşte bunu 30 Mart günü hep beraber söyleyeceğiz. İnanıyoruz ki çağdaş mandacıların değil, halkımızın dediği olacak.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com