DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Sivas Haberler, Spor 18 Kasım 2013 1981 Görüntüleme

Carlos;Tarih yazmak istiyorum

Açıklamalarda bulunan Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos şunları söyledi;”Oyunculuk dönemimde olduğu gibi teknik direktör olarak da tarih yazmak istiyorum”

“Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz ve şimdiye kadar her şey planladığımız gibi gidiyor”

“Fenerbahçe Kulübü ve taraftarları, Türkiye’de kendimi evimdeymişim gibi hissetmemi sağladı”

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, futbolculuğunda olduğu gibi teknik direktör olarak da tarih yazmak istediğini söyledi.

İspanya’nın Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı formalarıyla birçok başarılara imza atan Roberto Carlos, FIFA’nın internet sitesine 2014 Dünya Kupası’ndan Türkiye’deki teknik direktörlük tecrübesine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Antrenörlük kariyerine başladığı Rusya’nın Anzhi takımında Guus Hiddink’in yanında çok şey öğrendiğini kaydeden genç teknik adam, “Oyunculuk dönemimde olduğu gibi teknik direktör olarak da tarih yazmak istiyorum. Hiddink’ten çok şey öğrendim. O harika bir öğretmen. Umarım onun kadar başarılı olabilirim” şeklinde konuştu.

Takımıyla lige iyi bir başlangıç yapan Brezilyalı teknik adam, neden Sivasspor ve Türkiye’yi tercih ettiği yönündeki soruya, Türk ve Brezilya insanının birçok benzer yönü olduğuna vurgu yaparak şöyle cevap verdi:

“Fenerbahçe Kulübü ve taraftarları, Türkiye’de kendimi evimdeymişim gibi hissetmemi sağladı. Sivasspor uzun vadeli bir projeyle beni istediğinde, ülkeyi ve Türk futbolcusunu iyi tanıdığım için karar vermem hiç de zor olmadı. Sivasspor ligde etkileyici futbol oynayan takımlardan biri. Burada insanlar hakkımızda güzel şeyler söylüyor. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz ve şimdiye kadar her şey planladığımız gibi gidiyor.”

Sivasspor oyuncularının kendisini ilk gördüğünde biraz şaşkınlığa uğradığını ancak zamanla kendisine alıştıklarını kaydeden Roberto Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Oyuncularımla sık sık konuşmaya ve Madrid’de, Brezilya Milli Takımı’nda birlikte oynadığım Ronaldo, Zidane, Beckham, Raul ve Romario gibi yıldızlarla yaşadığım anıları paylaşmaya çalışıyorum. Kariyerimdeki başarıları örnek göstererek onları daha iyi şeyler yapabileceklerine inandırarak motive ediyorum. Hepsi çok iyi oyuncular, 4-5 milli oyuncumuz var. Gelecek yıl Avrupa arenasına katılarak ülke dışında da tanınan bir ekip olacağız.”

Örnek aldığı teknik adamlardan her zaman bir şeyler öğrenmeye çalıştığını belirten Roberto Carlos, “Scolari, Luxemburgo, Capello, Del Bosque ve hatta kendisiyle çalışmamış olmama rağmen Mourinho’nun fikirlerini, oyun tarzını uygulamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Roberto Carlos ayrıca, şu an Brezilya’nın başında bulunan Luis Felipe Scolari’nin doğru bir teknik direktör tercihi olduğuna değinirken, ülkesinin 2014 Dünya Kupası’nda iyi işler yapabileceğine inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yiğido yolu yarıladı 2-1

Yiğido yolu yarıladı 2-1

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com