DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Öne Çıkanlar, Siyaset 4 Mayıs 2015 3563 Görüntüleme

MHP seçim çalışmalarında hız kesmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarında hız kesmiyor.
İlçelerde ve il merkezinde yoğun bir seçim çalışması yürüten MHP Sivas Milletvekili Adayları Celal Dağgez, Oğuz Özdemir ve Hamit Özkan, Zara ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı.
İlçe merkezinde bulunan seçim bürosu açılışı öncesinde esnafları ziyaret eden vekil adayları Zaralılardan destek istedi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan MHP İl Başkanı Ragıp Özkan, Zara Belediyespor’un 3. Lig’e yükselmesini kutlayarak, “Zaraspor’umuzu inşallah Türkiye Süper Liginde görürüz” dedi.
13 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin istikrar sürsün Türkiye büyüsün, İstikrar sürsün Zara büyüsün sloganlarını hatırlatan Özkan, “Kendi istikrarları sürdü. Zara Büyüdü mü? Sivas büyüdü mü? Sivas’ın yiğit insanına, Sivas’ın yiğit insanlarına yiğit milletvekilleri yakışır. Yiğit adaylarla karşınıza geldim ve hepinizden oy istiyorum” dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın bir televizyon programında teröristbaşı Öcalan lehine slogan atanlara terör yandaşı denilemez çıkışına da değinen Ragıp Özkan, “Terörist başı lehine slogan atanlara ne diyeceğiz? Milli Savunma Bakanının yol arkadaşı diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Milletvekili Adayı Hamit Özkan ise Zaralılardan, bu milletin asıl sahiplerine bağrını açan MHP adaylarına 7 Haziran’da destek vermelerini isteyerek, “Seçim sandıklarına gidip Üç Hilale mührü basıp bunlara dur diyor muyuz” şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili Adayı Oğuz Özdemir, kışlalardan Türk Bayraklarının indirildiğini söyleyerek, “Bugün yolsuzluk almış başını gidiyor. Pkk önünde diz çökülüyor. Biz MHP olarak diyoruz ki; sökülen bayraklarımızı yeniden kışlalara asmak için varız, pkk önünde diz çökenlerden değil pkkya diz çöktürmek için bu göreve talibiz. Yarın keşke demeden 7 Haziranda Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarını sağlayarak, bu soygun ve talan düzenine son vermenizi istirham ediyorum.” dedi.

DAĞGEZ: VURUN MÜHRÜ ÜÇ HİLALİN BAĞRINA

MHP Milletvekili Adayı Celal Dağgez ise “Bu memlekette asgari ücretle geçinemeyen insanlar, çalışanlar, emekliler mağdur ve perişanken 5 katrilyona yaptırılan saraydan memnun musunuz? Devletin 6-7 tane uçağı varken THY’nin 700-800’e yakın uçağı varken 500 Milyon dolara uçak alınmasından memnun musunuz?
2 gün önce 17-25 aralıkta hırsızları yakalayan, ayakkabı kutularında, kasalarda paraları yakalayan polisleri tahliye eden hakimler içeri atıldı. Bunları onaylıyor musunuz? Elmastan pırlantadan vergi almayan, mazottan, gübreden vergi alınıyor. Bunları onaylıyor musunuz? Bunları nadasa bırakın.
Vurun mührü üç hilalin bağrına Türk Devleti, devletin nasıl yönetildiği, devletin şirket olmadığını, devlet başkanlarının, başbakanların oğullarının, kızlarının valileri milli eğitim müdürlerini sıraya dizip nutuk atmadığını hep birlikte görelim” dedi.

Yorumlar (1 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

  • mert :

    5 Mayıs 2015-06:02

    hayırlı uğurlu olsun.ALLAH Utandırmasın.sizleri uzuntepe köyüne gelip bakın şimdeye kadar iş başında olan hükümetler belediyeler bir çivi çakmışlar mı.buradan bizlerin sözlerine tercüman olun.gelinde köyün rezilliğini altyapısızlığı görün.çal çamuru görün.lağımları görün.asvalt olmayışını görün çöp dağlarını görün.kaldırım zaten yok rüyasına yatsanız yine göremezsiniz.şimdiye kadar ki siyasiler ne yaptı hiç bir şey.referandum yaptık sivas ın mahallesi olmak istemiyoruz diye köy için yüzde seksen oy çıktı. ama siyasiler referanduma saygısızlık yaptılar yakamızı bırakmıyorlar.gelinde bunları dile getirin.belki bir nebzede olsun merhem olursunuz yaralarımıza.ama hükümete ve belediye başkanına sesleniyorum.seçim yakın bir ay kaldı.uzuntepe köyüne yapılan zulmün hesabını size soracağız sandıkta.avucunuzu yalayacaksınız..

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com