DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Sivas Haberler, Siyaset 10 Mart 2014 3153 Görüntüleme

Önümüzdeki dönem 33 projeyi hayata geçireceğiz

Bir yandan belediye hizmetleri diğer yandan da seçim faaliyetlerini aralıksız sürdüren Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Doğan Ürgüp, seçim bürosu açılışlarıyla vatandaşlara hizmetleri anlatıyor.
İlk olarak Hayri Sığırcı Caddesi üzerindeki seçim bürosu açılışına katılan Başkan Ürgüp, vatandaşlar tarafından alkışlar, sloganlar ve büyük bir coşkuyla karşılandı.
‘ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE 33 PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRECEĞİZ’
Törenin açılış konuşmasını yapan Aydoğan Mahallesi Muhtarı Yusuf Baloğlu, mahalleye yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür ederek seçimlerde Başkan Ürgüp’e başarılar diledi.
Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak başladığı konuşmasına yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Başkan Ürgüp, “Terminali eleştirenler gidip terminalde vatandaşlardan oy istiyorlar” dedi.
İmar revizyonunun önemine de vurgu yapan Başkan Ürgüp; “Önümüzdeki dönem 33 projeyi hayata geçireceğiz. İlk projemiz Herfene Hayat Projesi. Bu projeyle toplumu birleştireceğiz, bütünleştireceğiz. Toplumun yeniden mazisini yaşayıp kendisine dönmesine ihtiyacı var. Kültürel değerlerimizi yaşatacağız. 50 iş kolunda usta eğiticiler nezaretinde işi öğrenmek isteyen öğrenecek, üretecek, ürettiğini satacak. Her türlü eğlence ve rekreasyon çalışmasını hayata geçireceğiz” diyerek Kızılırmak başta olmak üzere diğer projelere değindi.
Konuşmaların ardından edilen dualarla birlikte Hayri Sığırcı Caddesi seçim irtibat bürosu alkışlarla hizmete açıldı.
Başkan Ürgüp’ün bir sonraki durağı ise Yüceyurt Mahallesi Hastane Caddesi seçim bürosu açılışı oldu. Burada konuşan mahalle muhtarı Cemil Gözen, yıllardır hizmet alamayan mahallelerine birçok yeniliği kazandıran Başkan Ürgüp’e teşekkür ederek seçimde başarılar diledi.
Yüceyurt mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Ürgüp ise 80 başlık altında yapılan hizmetlerden bazılarını anlatarak; “Şehrin maddiyatı yani imarı ve maneviyatı çok önemlidir. Şehrimizin kültürüne sahip çıktık, değerlerine sahip çıktık” dedi.
“Belediyecilik demek ki iktidar partisi olmadan yapılıyor. İktidar partisi olup memleketi zarar ettirmek marifet değildir” diyen Başkan Ürgüp, merhum Yazıcıoğlu davasının önümüzdeki dönemlerde aydınlatılacağına inandığını söyledi.
Konuşmaların ardından Yüceyurt Mahallesi seçim irtibat bürosu da dualar eşliğinde hizmete açıldı. Açılışın ardından Başkan Ürgüp vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu.
Daha sonra Başkan Ürgüp İstiklal Mahallesi seçim bürosu açılışına katıldı. Burada da davul-zurna, halaylar, alkışlar ve büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Ürgüp, vatandaşlarla beraber mehter marşı söyledi.
‘LAF OLSUN DİYE ELEŞTİRMİŞLER’
6 büyük açılışla birlikte şehrimize kazandırılan hizmetleri anlatarak konuşmasına başlayan Başkan Ürgüp, Özbelsan ile ilgili yapılan eleştirileri yanıtlayarak; “Göreve geldiğimizde Özbelsan’ın 1100 işçisi vardı. Şuanda 1700 işçisi var. 600 işçi fazla çalıştırmakta ne zarar var? 600 işçi kendi maaşını kendi çıkaran bizim sosyal tesislerimizde çalışıyor. Bu 600 işçi Sivas’ın bütçesine sokulan milyonlarca lira para demektir. İşte size bir istihdam kaynağı” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Ürgüp 1500’den fazla lisanslı sporcusu olan 4 Eylül Belediyespor başta olmak üzere ilimizde yapılan sportif hizmetlerden de bahsederek, minik sporcuların kendisine takdim ettiği çiçeği kabul etti.
Burada konuşan minik futbolcular, yapılan halı saha ve hizmetlerden ötürü Başkan Ürgüp’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından İstiklal Mahallesi seçim bürosu da dualar ve büyük bir coşkuyla hizmete açıldı.
‘SİZE DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN YAPTIĞIMIZ SOSYAL TESİSLERİ SATMAYI DÜŞÜNÜYORLAR’
Başkan Ürgüp dördüncü seçim bürosunu ise Kümbet Mahallesi Başbağlar Caddesi üzerinde hizmete açtı. Burada da büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Ürgüp, mehter marşını yine vatandaşlarla hep bir ağızdan söyledi.
Yapılan hizmetleri özetleyerek konuşmasına başlayan Başkan Ürgüp; “Size hizmet etmek bir ibadettir. Halka hizmet etmek Hakk’a hizmet etmektir. Bizim yaptığımız sosyal tesisleri satmak için hazırlanıyorlar, Allah onlara fırsat vermesin” diyerek önümüzdeki dönem hayata geçirmeyi planladıkları projeleri katılımcılarla paylaştı.
Konuşmaların ardından Kümbet Mahallesi seçim irtibat bürosu da yine dua ve alkışlarla hizmete açıldı. Diğer yandan Başkan Ürgüp, Buhara Caddesi ve İstiklal Mahallesinde hizmet veren esnafları da ziyaret ederek seçimler öncesi dua ve destek istedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com