DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Spor 13 Nisan 2014 1671 Görüntüleme

Rövanş alındı 2-1

Sivasspor ligin ilk yarısındaki Galatsaray maçında hakem Halis Ökahya’nın verdiği gereksiz kartlar nedeniyle maçı 8 kişi tamamlamış ve 2-1 yenilmişti..
Dünk oynan maçta Halis Özkahya yoktu ve Sivasspor oynadığı üstün fubolla Galatsaray’ı 2-1 yendi ve Avrupa yolunda hedeflerine bir adımdaha yaklaştı..

Maçtan notlar:

Maça Sivasspor daha organize başlarken; ayağa paslarla ilk dakikalarda oyunda üstünlüğünü kurdu. Aradığı gole ise
17’inci dakikada ulaştı. Aatif Shahechouhe soldan cezasahasına yönelirken Utaka’yla ver kaç yapmak istedi. Nijeryalı oyuncunun penaltı noktası üzerine doğru gönderdiği top, defansa çarpıp Muslera’ya kadar gitti. Uruguaylı file bekçisi topu elinden kaçırırken, geriden gelen Aatif Chahechouhe, Galatasaray ağlarını havalandırdı ve Sivasspor’u 1-0 öne geçirdi.

21’de bu kez Burhan Eşer, takımını mutlak golden etti. Aydın Karabulut’un soldan altıpas sağ içine gönderdiği ortada Burhan kafayı vurdu, top boş kale yerine üstten auta gitti.

Oyunda yavaş yavaş dengeyi kuran Galatasaray, Sivasspor kalesine yüklenmeye başladı. Aradığı gole ise 42. dakikada ulaştı. Yekta cezasahası sağ dışında topla buluştu. Herkes orta beklerken çalımlarla cezasahasına girip çaprazdan vurdu, top Sivasspor ağlarıyla buluştu ve maça 1-1’lik eşitlik geldi.

59’uncu dakikada Sivasspor 2. gole çok yaklaştı. Utaka cezasahası dışında Semih’e karşın şutunu çekti, top sol direğe çarpıp auta çıktı.

Bir dakika sonra ise ev sahibi ekibin ikinci golü geldi. Aydın Karabulut’un ortasahadan defansın arkasına gönderdiği topla Utaka buluştu. Nijeryalı, önce Muslera’yı geçti; ardından topu ağlarla buluşturdu ve Sivasspor’u 2-1 öne geçirdi.

Galatasaray golden sonra beraberlik için bastırırken, Umut ve Burak’la gole de yaklaştı. Ancak sarı-kırmızılıların gol çabası sonufç vermedi ve karşılaşma 2-1 Sivasspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Maç fazlasıyla puanını 43’e çıkaran Sivasspor ise Avrupa Ligi’ne katılma yolunda zorlu bir maçtan üç puanla ayrıldı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com