DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Spor 25 Mart 2014 1590 Görüntüleme

Sivasspor Eneramo’yu arıyor

Ligde son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen Sivasspor, bu sezon başında yollarını ayırdığı Nijeryalı forvet Michael Eneramo’yu adeta mumla arıyor Hücum hattında görev alan ve 6’sı bu sezon takıma dahil edilen 8 forvet oyuncusu, ligde geride kalan 26 haftada sadece 4 gole imza atarken, Enermo geçen sezon aynı haftada 7 gole ulaşmıştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da bu sezon forma giyen 8 forvet oyuncu, ligde geride kalan 26 haftada sadece 4 gole imza attı. Kırmızı-beyazlıların sezon başında yollarını ayırdığı Michael Eneramo ise geçen sezon aynı hafta itibarıyla 7 kez gol sevinci yaşamıştı.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos’un göreve gelmesiyle kadroda revizyona giden Sivasspor’da, Nijeryalı forvet Michael Eneramo ile yolların ayrılmasının ardından sezon başında ve devre arasında transfer edilen forvet oyuncularının performansları, Eneramo’yu adeta mumla arattı.

Sezon başında transferi gerçekleştirilen Perulu forvet Hernan Rengifo, ligde hiç maça çıkmadan 14. haftadaki Beşiktaş maçı öncesi ülkesine döndü. Rengifo, sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında forma giydi.

Yine sezon öncesi takıma dahil edilen Ahmet Aras da istenen verim alınamadığı gerekçesiyle ligin 3. haftasındaki Fenerbahçe maçı sonrası Fethiyespor’a, Abdulkadir Özgen de ara transfer döneminde Manisaspor’a kiralandı. Ligde çok az süre alan iki futbolcu da kırmızı-beyazlı formayla gol sevinci yaşayamadı.

Sezon başında Yunanistan’ın Olympiakos takımından transfer edilen ve görev aldığı 10 maçta 2 gol atan Cezayirli golcü Rafik Djebbour da devre arasında takımdan ayrılarak İngiltere Championship takımlarından Nottingham Forest ile anlaştı.

Forvet oyuncularıyla bir bir yollarını ayıran kırmızı-beyazlılar, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Brezilyalı forvet Pedro Oldoni ve Aykut Öztürk’ten de verim alamadı. Ligde henüz ilk 11’de şans bulamayan ve oyuna sonradan dahil olan iki forvet de gol sevinci yaşayamadı.

Kırmızı-beyazlıların hücum hattındaki bir diğer ismi Nijeryalı forvet John Utaka ise görev aldığı 15 maçta 2 kez fileleri havalandırabildi. Ligde 13 maçta forma şansı bulan Cihan Özkara da henüz gol atma başarısı gösteremedi.

Sezon başından bu yana 8 forvet oyuncusunun görev aldığı Sivasspor’da, bu futbolculardan sadece Utaka ve Djebbour, ligde 2’şer gole imza atabildi. Hücum hattında görev alan 6 futbolcu ise gol sevinci yaşayamadı.

Kırmızı-beyazlıların geçen sezon sonunda yollarını ayırdığı Nijeryalı forvet Michael Eneramo ise geçen sezonun ilk 26 haftası itibarıyla görev yaptığı 20 maçta 7 gole imza atmıştı. Tek başına 8 forvet oyuncusundan daha fazla gole imza atan Eneramo, sezonu da 11 golle tamamlamıştı.

Sivasspor formasıyla 2,5 sezonda 79 lig maçında görev alan ve 29 kez fileleri havalandıran Eneramo, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 12 maçta 5 kez gol sevinci yaşadı.

Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Eneramo, devre arasında gittiği Kardemir Karabükspor’da 3 gole imza attı.

Sivasspor’da sezon başından beri görev yapan forvet oyuncularının performansları şöyle:

Futbolcu Maç İlk 11 Süre Gol
John Utaka 15 11 933 2
Rafik Djebbour 10 6 619 2
Pedro Oldoni 5 – 127 –
Cihan Özkara 13 1 190 –
Aykut Öztürk 4 – 151 –
Ahmet Aras 2 – 16 –
Abdulkadir Özgen 1 – 12 –
Hernan Rengifo

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sivasspor 3-0 G.Antepspor

Sivasspor 3-0 G.Antepspor

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com