DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Spor 18 Nisan 2013 1453 Görüntüleme

Yiğido yolu yarıladı 2-1

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, Trabzonspor’u 2-1 yendi, rövanş öncesi final için avantaj sağladı. 

Maça iki ekipte kontrollü başladı. Takımlar defans güvenliğini ilk dakikalarda elden bırakmazken, atakların büyük bölümü cezasahasına girmeden etkisizleşti.

Dakikalar 44’ü gösterirken sivasspor’un golü geldi. Bu dakikada Aatif Chahechouhe müthiş bir solo şov yaptı. Faslı oyuncu, Trabzonspor yarısahasının orta solundan topu kaptı. Çalımlarla cezayayı üzerine geldi, müthiş vurdu. Top Tolga’nın parmaklarının ucuna çarpmasına karşın ağlarla buluştu ve Sivasspor 1-0 öne geçti.

45+1’de ise Sivasspor ikinci golü bir kez daha yaklaştı. Kırmızı-beyazlarda Eneramo, sol kanattan altıpas sağ ön çizgisi üzerine gelen topa Cech’e rağmen kafayı vurdu. Son anda Tolga köşeden ağlara giden topu kornere gönderdi ve mutlak bir golü önledi.

İkinci yarıya ise Trabzonspor daha atak başladı. Bordo-mavililer oyunu Sivasspor yarısahasına yıkmasına karşın Sivasspor tehlikeli ataklar gerçekleştirdi.

71’inci dakikada Sivsaspor gole yaklaştı. Ziya’nın sol kanattan cezasahasına ortasında Hakan penaltı noktası yakınında kafayı vurdu, kaleye giden topu Tolga son anda dışarı attı net bir golü daha önledi.

76’ıncı dakikada ise Serkan’ın yerde kaldığı pozisyonda hakem devam derken, Sivasspor golü geldi. Aatif, Serkan’la mücadelesinde rakibinin yerde kalmasına karşın, topu cezayayı üzerine getirdi, Erman’a bıraktı. Erman, önce cezasahasına girdi, ardından kaleci Tolga’yla karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

79’uncu dakikada ise Eneramo kaleye yaklaşık 30 metre uzaktan müthiş vurdu, Tolga soluna yatarak kaleye giden topu bir kez daha kornere gönderdi ve bir başka tehlikeyi daha önledi.

Kalan dakikalarda Trabzonspor baskılı oynamak isterken, Sivasspor rakibine defansta boşluk vermedi. Ancak 90+2’de Halil’in cezayayı üzerinde çekilmesine hakem Hüseyin Göçek serbest vuruş dedi. Topun başına geçen Sapara, müthiş vurdu top ağlarla buluştu. Trabzonspor 90+3’te bulduğu golle farkı 1’e indirdi.

Rıza Çalımbay maçın son anlarında hakem tarafından tribüne gönderilirken, tecrübeli teknik adam uzun süre itiraz etti.

Maç ise 2-1 Sivasspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi ve ev sahibi ekip rövanş öncesi avantaj sağladı.

SİVASSPOR: 2 – TRABZONSPOR: 1
STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM: Hüseyin Göçek

SİVASSPOR: Borjan, Uğur Kavuk, Navratil, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Kadir Bekmezci, Hakan Arslan, Erman Kılıç, Grosicki (Dk. 71 Pedriel), Aatif (Dk. 83 Adem Koçak), Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

TRABZONSPOR:
Tolga Zengin, Serkan Balcı, Mustafa Yumlu, Giray Kaçar, Cech, Zokora, Colman (Dk. 72 Sapara), Soner Aydoğdu, Volkan Şen (Dk. 57 Olcan Adın), Adrian, Henrique (Dk. 78 Halil Altıntop)
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

Goller: Dk. 44 Aatif Chahechouhe, Dk. 76 Erman (Sivasspor) Dk. 90+3 Sapara (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 86 Eneramo, Dk. 90 Ümit Kurt (Sivasspor)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Buz tutan yolda kaza

Buz tutan yolda kaza

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com