DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Spor 29 Eylül 2013 2017 Görüntüleme

Yiğidolar ilk deplasman galibiyetini aldı:2-4

Sivasspor Elazığ deplasmanında 3 penaltı,2 kırmızı ve 6 golün olduğu maçta rakibini 4-2 yenmesini bildi ve puanını 9 a yükseltti..Bu galibiyet Sivassporu’un bu sezon ki deplasmandaki aldığı ilk galibiyet oldu.

Maça çok hızlı giren Sivasspor, henüz 4. dakikada aradığı golü buldu. Cicinho’nun sağdan kullandığı serbest vuruşta kafaya iyi çıkan Manuel da Costa, Sivasspor’u öne geçirdi.

Golden sonra da vites düşürmeyen Roberto Carlos’un öğrencileri, 17. dakikada 2. golü buldu. Organize gelişen Sivasspor atağında Aydın’ın soldan çevirdiği topa tam bir golcü vuruşu yapan Utaka farkı ikiye çıkardı.

İlk yarı Sivasspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle geçilirken 2. yarıda Elazığspor’un geri dönüşü gerçekleşti. Önce 50. dakikada Ahmet Görkem kafayla skoru 2-1’e getirdi. Ardından da beraberlik golü geldi. Serdar Özkan’ın şutunda Manuel da Costa topa elle mücadehele edince hakem penaltıyı gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen Sane de kaleci topu ayrı noktalara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

Bu arada 68. dakikada 2. sarı kartı gören Da Costa, Sivasspor’u 10 kişi bıraktı. Ancak eksik kalan Yiğido pes etmedi ve Aatif Chahechouhe’nun ceza sahası dışından güzel golü Sivasspor’u yeniden öne geçirdi.

Ancak düello henüz bitmemişti. 83. dakikada Murat Akça, Deniz Yılmaz’ı yere indirince hakem 2. kez penaltı düdüğü çaldı. Topun başına yine Sane geçti ancak kaleci Korcan beraberlik golüne geçit vermedi. Ardından yine beraberlik için yüklenen Elazığspor, aradığı golü bulamazken 89. dakikada hakem 3. kez penaltı düdüğü çaldı. Topun başına geçen Aatif da skoru ilan etti: 2-4.

Bu arada maçın uzatma dakikalarında Çağlar Birinci rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart görünce Elazığspor da maçı 10 kişi tamamladı.

Bu sonuçla Sivasspor 9 puana yükselirken, Elazığspor 7 puanda kaldı.

(Ligtv.com.tr)

ELAZIĞSPOR: 2 – 4 :SİVASSPOR

STAT: Atatürk
HAKEM: Deniz Çoban
YAYIN: LiG TV2

ELAZIĞSPOR: Zülküf Özer, Deniz Aslan, Sane, Serdar Gürler (Dk. 78 Luke Moore), Köksal Yedek (Dk. 46 Noyan Öz), Ahmet Görkem Görk, Deniz Yılmaz, Serdar Özkan, Vitolo, Çağlar Birinci, Özgür Özkaya (Dk. 83 İbrahim Kaş)
TEKNİK DİREKTÖR: Solllied

SİVASSPOR: Korcan Çelikay, Cicinho, Da Costa, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Kadir Bekmezci, Mehdi, Burhan Eşer (Dk. 69 Murat Akça), Aydın Karabulut (Dk. 90 Cihan Özkara), Aatif, Utaka (Dk. 62 Djebbour)
TEKNİK DİREKTÖR: R.Carlos

GOLLER: Dk. 50 Ahmet Görkem Görk, Dk. 59 Sane (Penaltıdan) (Elazığspor), Dk. 3 Da Costa, Dk. 17 Utaka, Dk. 76 ve Dk. 88 (penaltıdan) Aatif (Sivasspor)

SARI KARTLAR: Dk. 43 Sane, Dk. 51 Ahmet Görkem Görk, Dk. 66 Vitolo (Elazığspor), Dk. 53 Burhan Eşer, Dk. 77 Ziya Erdal, Dk. 82 Murat Akça, Dk. 90+3 Djebbour (Sivasspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 68 Da Costa (Sivasspor), Dk. 90+3 Çağlar Birinci (Elazığspor)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com