DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Spor 24 Ocak 2016 2635 Görüntüleme

Taraftar çok kızgın

Sosyal medyada bir çok Sivassor taraftarı,Sivasspor’un resmi hesaplarına Okan BURUK’un takımı yönetemediğini ve Sivasspor’da başarılı olamayacağını yorumlarla Sivasspor cephesine duyurmaya çalışıyor.Taraftar Sergen’den sonra Okan hocanın gelmesinin hatalı olduğunu ve bir çok kişinin de Bülent UYGUN’u tekrar takımda görmek istediklerini belirmekte.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Futbolda atacaksınız, atamazsanız burada ne kadar konuşursak konuşalım her zaman haksız oluruz ve puanları böyle kaybederiz” dedi.

Buruk, ligde sahalarında Eskişehirspor’a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sahalarında stresli bir maça çıktıklarını söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında ve 10 kişi kalana kadar oyunda istekli olan, sahayı iyi parselleyen, rakibe pozisyon vermeyen ve çok fazla gol pozisyonuna giren bir Sivasspor olduğunu belirten Buruk, “Penaltı ve goller kaçırdık ama oyun içerisinde inancımı hiçbir zaman kaybetmedim” diye konuştu.

Karşılaşmanın ilk yarısında saçma bir gol yediklerini ifade eden Buruk, şunları kaydetti:
“Rakibin üzerimize hiç gelmediği anda bir anlık kademe hatasıyla bir gol yedik. Buna rağmen maçı çevireceğimize çok inanıyordum. Devre arasında da oyuncularıma bunu belirttim. Oyuncularıma doğrularımızı, yanlışlarımızı anlattım ve ikinci yarıya yine iyi bir şekilde başladık, 1-1’i bulduk. Yine bastırıyorduk ve Beykan’ın gördüğü çok ucuz bir kart var. Özellikle ilk gördüğü sarı kart affedilemeyecek bir şey, çok gereksiz bir şekilde rakiple didişti. Bu süreçte Beykan’ı belki oyun dışına alabilirdik ama o anda da takımın yakaladığı bir ritm vardı. Çok doğru bir baskı kurmaya başlamıştık, pozisyona giriyorduk. Biraz daha beklemek istedik, ama Beykan çok ucuz bir şekilde ikinci sarı kartı gördü. Tabi çok genç bir oyuncu ama bu bize pahalıya mal oldu desek çok doğru olacak.”

Oyunun devamında da çok basit bir gol yediklerini ve buna çok üzüldüğünü anlatan Buruk, beraberliği yakalamaları halinde maçın çok farklı olabileceğini belirterek, şöyle devam etti:

“2-1 den sonra tekrar pozisyonlar yakaladık, 3 tane net gol pozisyonu yakaladık ama atamadık. Futbolda atacaksınız, atamazsanız burada ne kadar konuşursak konuşalım her zaman haksız oluruz ve puanları böyle kaybederiz. Sezon başından beri yaşanan bir şey bu, biz buraya bunu düzeltmek için geldik. Bu süreç içerisinde iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Bu hafta bizim için altın değerinde bir 3 puan olan haftaydı. Bunu kaçırdığımız için çok üzüntülüyüz. Tekrar ayağa kalkmamız gerekiyor, Allah’ın izniyle kalkacağız da. Arada 11 günlük süremiz olacak, Osmanlıspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp bize yakışanı yapmamız gerekiyor.”

Buruk, soğuk havaya rağmen stadyuma gelen taraftarlara teşekkür ederek, takım olarak daha fazla şeyler yapmaları gerektiğini söyledi. Üzüntü, yaşadıklarını dile getiren Buruk, “15 maçımız var ve hepsi bizim için daha büyük önem kazandı, daha büyük finaller oldu. İnşallah Allah’ın izniyle bir sonraki maç bizim için çok daha farklı olacak” diye görüş belirtti.

“Takviyeye ihtiyacımız var”
Kırmızı-beyazlı ekibin transfere ihtiyaç duyduğunu aktaran Buruk, “Hücum hattına takviye yapmak istiyoruz. Hem forvet hem kenarda oynayabilecek hücum hattına bir takviye yapacağız. Diğer bölgelerde rekabeti artırabilecek 1-2 oyuncu alabilirsek bizim için iyi olacak. Çok büyük maliyetler yapmadan transferler yapmak, bizi yormayacak oyuncular almak istiyoruz. Çünkü aramızdan ayrılacak olanlarda var” dedi.

Eskişehirspor cephesi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise Sivas deplasmanında zor bir maça çıktıklarını belirterek, rakiplerinin oyuna kendilerinden daha iyi başladığını söyledi. Medicana Sivasspor’un penaltı bulduğunu ve bunu değerlendiremediğini ifade eden Aybaba, oyunun ilk yarısında takımının zorlandığını aktardı.

Eskişehirspor kalecisi Boffin’in sahanın en iyisi olduğunu dile getiren Aybaba, şöyle devam etti:
“Sonra oyunu dengeleyip golü bulduk, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha çok üretiriz, daha çok pozisyona gireriz ve üçüncü, dördüncü gole gideriz derken oyuncularımız aşırı stresten olacak daha çok pozisyon verdiler. Zor ve hayati bir maç dediğimiz karşılaşmayı böyle kazanmamız çok büyük bir mutluluk. İleride verdiğimiz pozisyonlarla ilgili sıkıntıları gidermemiz ve bunlarla ilgili çalışmamız lazım. Zor bir maçtı ve biz kazandık, Sivasspor da bana göre çok iyi mücadele etti. Futbol bu, artık ligin sonunda kimin kaderi ne ise herkes ona razı olacaktır diye düşünüyorum.”

Karşılaşmanın hakemiyle ilgili bir soru üzerine Aybaba, hakemler hakkında hiç yorum yapmadığını söyledi.

Ligdeki puan cetvelinde altta 3 takımın bulunduğunu ve bunu nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Aybaba, şunları kaydetti:

“15 maç ve 45 puan var ortada, yani çok puan var. Bir maç kaybedince ‘biz düştük’, bir maç kazanınca ‘biz kurtardık’ demek son derece yanlış. Matematiksel hesaplar böyle olmaz, 3 puanlık bir sistemde 3 maç kazanırsınız, rakip 3 maç kaybeder birden bakarsınız ilk 10 takımın içerisine girersiniz. Bununla ilgili büyük tecrübelerimiz var. 10 puan alabilir diye düşündüğümüz bir takım 3 puan almıştır küme düşmüştür. İlk yarıyı 26 puanda bitirmiştir ve yine küme düşmüştür, bu işler çok olmuştur. Onun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Futbol bu herkes kaderine razı olacak.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Aatıf satlık değil

Aatıf satlık değil

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com