DOLAR

Alış:
Notice: Undefined variable: dolarAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Notice: Undefined variable: dolarSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Notice: Undefined variable: euroAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Notice: Undefined variable: euroSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Notice: Undefined variable: sterAlis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Notice: Undefined variable: sterSatis in /home/agca5858/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Manşet, Öne Çıkanlar, Siyaset 10 Kasım 2015 3217 Görüntüleme

AKP’li vekiller mazbatalarını aldı

Sivas’tan AK Parti milletvekili seçilen İsmet Yılmaz, Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Habip Soluk’un mazbataları verildi
AK Parti’den Sivas milletvekili seçilen İsmet Yılmaz, Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Habip Soluk mazbatalarını aldı.

Sivas Adliyesinde düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu Başkanı Nuran Karaali ve kurulda görevli hakimler Pınar Taşkıran ve Mustafa Duran ile Baro Başkanı Hakan Bahadır, AK Partili vekiller Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Habip Soluk’a mazbatalarını verdi. Törene katılamayan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz adına mazbatası AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin‘e verildi.

Milletvekili Bilgin, törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Partimizi tekrar tek başına iktidara getirdikleri için milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bilgin, Sivas milletvekilleri olarak gerek Sivas’ı büyütmek ve güzelleştirmek adına gerekse Türkiye’yi konulan hedeflere ulaştırmak için el birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Selim Dursun ise Türkiye’nin huzurlu bir seçim sürecini geride bıraktığını, seçmenlerin perçinlenen bir iktidarı AK Parti’ye lütfettiğini ifade ederek, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde onlara layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

– “Türk milleti refaha, projeye ve geleceğini oy vermiştir”

Milletvekili Habip Soluk da 1 Kasım seçimlerinde Türk milletinin kendisine yakışır şekilde demokrasi şöleni gibi sandığa giderek oy kullandığını vurgulayarak, seçmenlere teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerinin çok anlamlı olduğunu vurgulayan Soluk, “Kaoslara dur, istikrara, kalkınmaya devam, can mal güvenliği ve huzuru istiyoruzun devam oldu” dedi.

Siyasetin millete hizmet etmek için bir araç olduğunu dile getiren Soluk, bunun kaybedeninin olmadığını, kazananın ise Türk milleti olduğuna dikkati çekti.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz adına mazbatasını teslim alan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise Sivas’ta yüksek bir oy oranıyla 4 milletvekilini meclise gönderdikleri için mutlu olduğunu söyledi. Seçmenlere teşekkür eden Şahin, gayelerinin beraberce Sivas’a hizmet etmek olduğunu belirtti.

Türk milletinin yüzde 49,5 oyla düğümü çözdüğünü ve AK Parti’ye tekrar teveccühünü gösterdiğini vurgulayan Şahin, “2023’te dünyanın en kalkınmış 10 ülkesi arasında Türkiye’yi görmek için gerekli çalışmayı ve hazırlığı yaptık” diye konuştu.

Şahin, Türk milletinin gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Törene, AK Partili vatandaşlar da katıldı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bahaneler aramak doğru değil

Bahaneler aramak doğru değil

Tema Tasarım | Osgaka.com
?>
iletisim@sivashaber.com