Ak Parti Sivas Eski il Başkanı Zeki Kılıç, dün resmi müracaatını yaparak Ak Partiden Sivas Belediye Başkanı aday adayı oldu.
Uzun süredir yaptığı istişareler sonucu Sivas’ın önünü açmak ve Sivas’ı geleceğe hazırlamak için Ak Partiden Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdiğini belirten Kılıç “Sivas’ımızın kaderini bu seçimde Sivas halkı ile el ele vererek değiştireceğime inanıyorum.
Belediyecilik sadece kaldırım yapmak, yol yapmakla, park yapmakla olmuyor. Bunlar Belediyenin yapması gereken asıl görevleri arasında. Asıl Belediyecilik iyi yetişmiş, vizyonu geniş, aldığı kararları hızlı uygulayan, baskıcı olmayan kadrolar ile Sivas’ı yeniden inşa ve imar etmek, herkesimin belediye başkanı olarak herkesimin sorunlarını çözmek, manevi dinamiklere sahip çıkmak, toplumun asıl unsuru gençliğe önem vermektir. Bende oluşturacağım genç ve dinamik kadrolarla Sivas’ı yeniden imar ve inşa etmeye talibim.
Belediye Başkanlığını Allah nasip ederse Sivas’ın yeniden imarı, Sivas’ın geleceğe hazırlanması noktasında Sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek yeni bir Sivas’ı oluşturacağım.” dedi.
Yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren bir seçim olacağına da dikkat çeken Kılıç “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve akabinde genel seçimler var. Bu iki seçimin kaderini yerel seçimler belirleyecektir. Genel Merkezimiz bunları da nazari dikkate alarak mahalli seçimlerdeki adaylarını kamuoyu anketlerini dikkate alarak seçecektir. “ açıklamasını yaptı.
Kılıç, tüm aday adaylarına başarılar dilerken seçimlerin Millete ve Sivas’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
DOLAR
Alış: 5.288
Satış: 5.309
EURO
Alış: 5.984
Satış: 6.008
GBP
Alış: 6.820
Satış: 6.871
Zeki Kılıç ; Sivas’ın kaderini değiştireceğiz
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Sivasspor 2-1 Akhisar
-
Erdoğan’dan partililere soğuk duş;”Toplantıyı proveke etmeyin”
-
Gök Medrese
-
Çifte Minare
-
Buruciye Medresesi
-
Divriği Ulu Camii
-
Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi
-
Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın Kampanyası
-
Tevrüzlü Konağı Öğretmenevi Olacak
-
Erdoğan kenevir üretimi yapılacak 20’nci ili Sivas olarak açıkladı.
-
AK Parti Seçim Kampanyasını Sivas’tan Başlattı
-
Sivas’ta Kamyonetle Çekici Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı